Palau Antiguitats  
> english  > castellano  facebook_icon
Associació Catalana de Crítics d’Art logo_critics PREMI DE L’ACCA 2013 A LA MILLOR GALERIA D’ART MODERN I RECERCA HISTÒRICA PER L’EXPOSICIÓ: JOAQUÍN TORRES-GARCIA I BARCELONA (1891-1919)


Horari:
De dilluns a divendres
de 11 a 14h
i de 17 a 20h.

Gràcia, 1
08012 Barcelona
Tel. +34 932 376 158
Móvil +34 637 454 075

Qui som

Palau Antiguitats va obrir les portes fa més de 25 anys, quan Lola Palau va fer el pas de col·leccionista a antiquària. Situada al carrer Gràcia 1 de Barcelona i especialitzada en la compra i venda d’antiguitats, l’empresa s’ha anat projectant dins i fora del mercat espanyol de forma sòlida, gràcies a principis basats en l’ètica i la professionalitat, sense perdre el caràcter familiar i el tracte proper.


Què fem

Les nostres dues àrees d’interès són: l’antiquari i el món del gravat i el dibuix antic. A més de mobiliari d’època (principalment dels segles XVII a principis del XIX), també disposem d’un ampli catàleg d’objectes artístics, de peces decoratives a obres de caràcter devocional i etnològic, sense oblidar la pintura i escultura dels segles XVI al XIX.

En el nostre Gabinet d’Arts Gràfiques hem creat un lloc en el qual el gravat i el dibuix són els autèntics protagonistes. Amb voluntat pedagògica, és un espai on es poden contrastar tècniques, estats i tiratges; distingir i palpar diferents papers i suports, o gaudir dels matisos d’una bona estampació. Cada any celebrem vàries exposicions, de tall sempre variat, on es poden adquirir obres a tot tipus de preus.

També oferim la possibilitat de dur a terme taxacions de col·leccions privades i públiques.

 
 
exposicions
   
 
> Actual
  HOGARTH, GOYA, BAGARIA, NOGUÉS.
Maestros de la sátira y la caricatura
Del 15 de desembre 2016 al 31 de març 2017. PRORROGADA FINS EL 26 DE MAIG

 
salons i fires
   
 
> Properes participacions
  Salon International de l'Estampe et du Dessin. GRAND PALAIS. PARIS
6 al 9 d'Abril 2017

  GABINETE. Salón del coleccionismo del Dibujo y de la Estampa. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando. MADRID
25 a 28 Mayo 2017