«11 anys, 22 exposicions». GAG de Palau Antiguitats

No sabeu què és el GAG de Palau Antiguitats? Voleu recuperar un tastet de totes les exposicions que hem anat fent des que el vam inaugurar el 2007/2008? Doncs ara podeu veure més d’un centenar d’obres de les nostres darreres 22 exposicions reunides en una gran RETROSPECTIVA. I no només peces ja exhibides, sinó també obres noves, no mostrades abans al públic.

Ja fa més d’11 anys que Palau Antiguitats va obrir el Gabinet d’Arts Gràfiques, la galeria ubicada al pis superior de l’antiquari especialitzada en paper. Durant aquest temps hem mirat de mostrar al visitant un tast de com els artistes i creadors de totes les èpoques han emprat el paper com a mitjà expressiu i artístic (en dibuixos i en diverses tècniques gràfiques).

Des del 2007 hem celebrat 22 exposicions; la primera d’elles dedicada als gravats de Marià Fortuny, pare i fill; i la darrera, ha estat un homenatge al polifacètic artista català Ismael Smith. Entre mig hem fet retrospectives d’artistes locals i internacionals com Lluís Rigalt, Ramon Martí Alsina, Pau Roig, Joaquim Torres-Garcia, o Francisco de Goya, però també hem fet exposicions temàtiques, com per exemple els 200 anys de “La Pepa”, la Constitució del 1812; sobre les vistes òptiques, o la visió del món del segle XVIII; els gravats humorístics no hi han faltat a través de l’obra de mestres com William Hogarth o els catalans Lluís Bagaria i Xavier Nogués; bèsties i bestieses; obres que reflexionen sobre el pas del temps o Tempvs Fvgit; gravats sobre Cuba, a través del món del col·leccionisme; els millors gravadors italians o seleccions dels millors dibuixants valencians dels segles XVIII al XX  són tan sols algunes de les moltes exposicions que hem anat realitzant.

11 anys. 22 exposicions en 33 anys d’història de Palau Antiguitats

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest